Συνεχίζεται για 2η χρονιά η συνεργασία του Δήμου Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης με την HELLENIC YOUTH PARTICIPATION που αφορά του νέους μας ηλικίας 13-18 ετών.
Το 2019 οι νέοι μας σχεδίασαν και υλοποίησαν μερικά απίστευτα workshops βασισμένα στην βιωματική μάθηση μαζί με τους ξένους εκπαιδευτές από Ισπανία, Γαλλία, Ελβετία,Αγγλία!
Θέλοντας να συνεχίσουμε το 2020 αυτή τη δημιουργική ομάδα η οποία διαμορφώθηκε πέρσι, επιθυμούμε να προσκαλέσουμε ξανά νέους 13-18 χρονών στις συναντήσεις οι οποίες θα λάβουν χώρα κάθε 2 Σάββατα τον μήνα στον Δήμο Βριλησσίων. Βασικός μας στόχος αποτελεί η ενδυνάμωση των νέων μέσα από δραστηριότητες μη τυπικής μάθησης ώστε να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Οι θεματικές στις οποίες εστιάζουμε είναι η συμμετοχικότητα, η ενσυναίσθηση, ο διαπολιτισμικός διάλογος, οι δημοκρατικές αξίες, η αλληλεγγύη, η Ευρωπαϊκή ταυτότητα.
Οι επόμενες συναντήσεις μας θα βασιστούν σε ποικίλα θέματα όπως το περιβάλλον, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η κοινωνική συμπερίληψη και η Ευρωπαϊκή ταυτότητα.

Το 2020 θέλουμε να συνεχίσουμε τις δράσεις μας στον Δήμο Βριλησσίων και σας καλούμε να συμμετέχετε!

Έναρξη το Σάββατο 25/1/2020 (μόνο για αυτό το Σάββατο, η ώρα θα μετατεθεί στις 13.30-15.30) Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων ,Κισσάβου 11 ισόγειο.

Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο 210-6135611 !

Προηγούμενο άρθροΟΠΙΒΡΙΛ (ομάδα προφορικής ιστορίας Βριλησσίων) Ευχαριστούμε την ΕΡΤ για το αφιέρωμα!
Επόμενο άρθροΣυνεχίζονται τα σεμινάρια Α’ Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ και το 2020 στο Δήμο Βριλησσίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων