Ο σεφ Μαρίνος μας του 1ου βρεφονηπιακού σταθμού με τους συνεργάτες του και εθελοντές, μαγείρεψαν με ιδιαίτερη φροντίδα όλο το Χριστουγεννιάτικο μενού για δύο μέρες για τους ωφελούμενους μας,το οποίο περιελάμβανε χοιρινό με ρύζι κ λαχανικά, σαλάτες λάχανο καρότο και σελερι, συνοδευόμενο από γλυκό.
Όλο το προσωπικό του ΟΚΠΑΔΒ εργάστηκε όλες τις μέρες πολύ σκληρά για να καταφέρουμε μαζί με τους εθελοντές, να προλάβουμε παραμονή Χριστουγέννων να έχουν όλοι το γιορτινό τους τραπέζι!
Ευχαριστούμε τον Βριλησσο για την στήριξη με εθελοντές και προσφορά ελαιολάδου 30 κιλών, τους προσκόπους μας(4ο σύστημα Βριλησσίων),την πολιτική προστασία που σκόρπισε ήχους γιορτινούς με τα κάλαντα σε όλη τη πόλη, τους εθελοντές της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-Προδευτικη Συμμαχία, τους συμπολίτες μας εθελοντές που έσπευσαν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια , τον Παοδηβ για την μουσική υποστήριξη του BAZAAR βιβλίου στον ΟΚΠΑ το οποίο θα συνεχιστεί όλη την επόμενη εβδομάδα. Όλο τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας (λίστα αναλυτική θα αναρτηθεί την επόμενη εβδομάδα). Δεν θα μπορούσαμε να λησμονήσουμε όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που στήριξαν αθόρυβα το κοινωνικό παντοπωλείο με τις προσφορές τους, αλλά και τα σχολεία 1ο,3ο,4ο,6ο Δημοτικό καθώς κ το 1ο Γυμνάσιο.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι φέτος σε συνεργασία με τον alpha channel, επιλέχτηκε η ανακατασκευή και διακόσμηση ενός σπιτιού ωφελούμενων του Παντοπωλείου μας.
Καλά Χριστούγεννα από όλους μας , υγεία σε όλους, αγάπη και μην χάνετε την αισιοδοξία σας! Είμαστε όλοι μαζί σε κάθε χαρά και κάθε δυσκολία!
Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Β.Σ.Σ
Επόμενο άρθροΕυχαριστούμε τον Βριλησσό και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κο Διαμαντή Παπαδόπουλο, για την προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων