Από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020, οι γονείς που τα παιδιά τους είναι εγγεγραμμένα  στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς  σταθμούς του Δήμου Βριλησσίων,  των οποίων η λειτουργία αναστέλλεται προσωρινά, εξ αιτίας των μέτρων της αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού Covid 19, απαλλάσσονται από την προβλεπόμενη μηνιαία οικονομική συμμετοχή (τροφεία) για το χρονικό διάστημα αναστολής της λειτουργίας των σταθμών. “Το θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωσή μας και το πράττουμε άμεσα και αυτή τη φορά.: “δήλωσε ο δήμαρχος κος Ξένος Μανιατογιαννης.

Παράλληλα, το προσωπικό των δομών του Δήμου μας που βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας, θα αξιοποιηθεί στο πρόγραμμα “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ Είμαστε δίπλα σας” λόγω  της επέκτασης της εξυπηρέτησης σε όλο τον πληθυσμό του δήμου και αυτή τη φορά, προκειμένου να περιοριστεί η μετακίνηση των πολιτών, προς αποφυγή διασποράς του covid-19.

Δυο αυτοκίνητα πρωί και απόγευμα με τη υποστήριξη και της πολιτικής προστασίας, θα βρίσκονται  άμεσα κοντά σας για την εξυπηρέτηση σας. 

Επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα του Κοινωνικού Οργανισμού ώστε να εξυπηρετείστε άμεσα. 

210-8045564, 210-6135611,  210-8105052, 210-8100224

Προηγούμενο άρθροΚοινωνικό Παντοπωλείο:Ευχαριστούμε τα φροντιστήρια “Γνώση” για τη προσφορά τους σε τυποποιημένα προϊόντα!
Επόμενο άρθροΚοινωνικό Φαρμακείο:Παραδώσαμε φάρμακα σήμερα στον ΕΟΔΥ Οινοφύτων!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων