1)Ενημερώνουμε ότι από τις 08.00-14.00 μπορείτε να τηλεφωνείτε στα εξής νούμερα του ΟΚΠΑΔΒ
210-6135611,210-8100224,210-8045564, 210-8105052 για να σας εξυπηρετήσουμε σε ό,τι χρειάζεστε προκειμένου να μην μετακινήστε.(Απευθυνόμαστε σε όλο τον πληθυσμό φυσικά).
2)Μας ενημερώνετε τηλεφωνικά για ό,τι χρειάζεστε είτε αγορά φαρμάκων, είτε ψώνια, κλπ, και εμείς φροντίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα για να αποφεύγονται οι μετακινήσεις όλων. (όταν παραλαμβάνετε να φοράτε γάντια μιας χρήσης)
3)Για συνταγογράφηση των μελών του ΚΑΠΗ μας, παρακαλούμε να δίνετε στον υπάλληλο που απαντά στο τηλέφωνο, το ΑΜΚΑ σας, στην συνέχεια εμείς το δίνουμε στον ιατρό μας και θα φροντίζουμε να παραλαμβάνετε τα φάρμακα σας άμεσα.
4) Το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι συνεχίζει κανονικά, και πέραν της εξυπηρέτησης του υπόλοιπου πληθυσμού.
5) οι διανομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα γίνονται κανονικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας .
6) Οι διανομές μερίδων συσσιτίου συνεχίζονται κανονικά, μας υποστηρίζουν τα μαγαζιά εστίασης της πόλης μας και ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση τους.
7) Τα Δημοτικά και Κοινωνικά Ιατρεία: Τα ραντεβού με τους ιατρούς πραγματοποιούνται κανονικά όταν δεν είναι κάποιος εμπύρετος ή με βήχα. Mε συμπτώματα βήχα ή πυρετού, απευθύνεστε στα κέντρα αναφοράς των νοσοκομείων και όχι στα Ιατρεία του Δήμου. Οι συνεδρίες των ψυχολόγων συνεχίζονται και πραγματοποιούνται μόνο τηλεφωνικά, πρωί ή απόγευμα. Ολα τα άλλα προγράμματα αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.
8) Για τα Κέντρα Κοινότητας ισχύει ό,τι έχουμε αναρτήσει εξ αρχής.
Το προσωπικό του Κοινωνικού Οργανισμού με σωστή οργάνωση και αίσθημα ευθύνης, παραμένει στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης από την αρχή της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης ανταποκρινόμενο στους σκοπούς λειτουργίας του ΟΚΠΑΔΒ.

Εξ΄αρχής διευκολύναμε τα άτομα που έχουν προβλήματα υγείας ώστε να εργάζονται από το σπίτι τους,για μέρος της διοικητικής μας λειτουργίας, ενώ περιορίσαμε τις ώρες λειτουργίας μας και λάβαμε τα μέτρα προφύλαξης για το προσωπικό που συνεχίζει, πάντα υπό την ευθύνη και τον συντονισμό μου σε συνεργασία με τον Δήμαρχο (και την Πολιτική Προστασία όταν χρειάζεται), σε καθημερινή βάση.

Θερμή παράκληση περιορίστε στο ελάχιστο τις μετακινήσεις σας,και κυρίως ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, διότι είναι ατομική ευθύνη του καθενός μας η αντιμετώπιση μέσω της πρόληψης.
Θα τα καταφέρουμε αρκεί να λειτουργήσουμε συνειδητά υπεύθυνα.

Προηγούμενο άρθροΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ-Η συνεργάτης μας Αλεξάνδρα Καππάτου εξηγεί αναλυτικά πως πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά κάθε ηλικίας για τον κορωνοιο.
Επόμενο άρθροΟΚΠΑΔΒ:Μείνετε σπίτι, εμείς σας φέρνουμε ο,τι χρειάζεστε!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων